Publicaties

de lage landen

de lage landen - van 1957 tot 2019 Ons Erfdeel - is een driemaandelijks tijdschrift dat context biedt bij cultuur in Vlaanderen en Nederland. Wij schrijven over taal, kunst, literatuur, geschiedenis en maatschappij. de lage landen neemt de tijd én de ruimte om onderwerpen uit te diepen, met zin voor nuance en oog voor detail. Omdat wij geloven in inhoud en onze lezers au sérieux nemen.

Neem een abonnement

Abonneer je vandaag nog op de lage landen en krijg context bij cultuur uit Vlaanderen en Nederland.

€75/jaar voor 4 nummers
03 cover front HR aangepast
03 cover front HR aangepast
02 cover back HR aangepast

de lage landen N°1 2021

Alfred Birney leest Revolusi en kruipt in zijn pen // En nu uit het hoofd: de dichter is een koe // Nederbabylon: spreken wij Nederlands, Vlaams of Hollands? // Kunnen we de Noordzee in haar oude glorie herstellen? // Naar een nieuw standaardwerk over de geschiedenis van de Lage Landen // Nieuw kunstenaarsbloed: Joyce Overheul en Awoiska van der Molen // Terug naar het futurisme met Jules Schmalzigaug // Hertmans’ sterke vrouwen hullen zich in stilte // Derby der Lage Landen: Permeke op bezoek bij Rietveld // De helaasheid der leeslijsten

Aanmelden

Registreer je of meld je aan om een artikel te lezen of te kopen.

Sorry

Je bezoekt deze website via een openbaar account.
Je kunt alle artikelen lezen, maar geen producten kopen.

Belangrijk om weten


Bij aankoop van een abonnement geef je toestemming voor een automatische herabonnering. Je kunt dit op elk moment stopzetten door contact op te nemen met philippe.vanwalleghem@onserfdeel.be.