Context bij cultuur in Vlaanderen en Nederland

Publicaties

Context bij cultuur in Vlaanderen en Nederland

‘Buren zonder grenzen’: de eerste Frans-Belgische burgerdialoog op 16 april in Callicanes
0 Reacties
De Franse Nederlanden

‘Buren zonder grenzen’: de eerste Frans-Belgische burgerdialoog op 16 april in Callicanes

Op dinsdag 16 april 2024 vindt in het voormalige grenspostgebouw van Callicanes de eerste Frans-Belgische burgerdialoog ‘Buren zonder grenzen’ plaats. Inwoners van de grensregio West-Vlaanderen/Flandre-Dunkerque-Côte d’Opale worden er uitgenodigd om kennis te maken met hun buren.

De EGTS-West-Vlaanderen/Flandre-Dunkerque-Côte d’Opale organiseert op 16 april 2024 ‘Buren zonder grenzen’, de eerste Frans-Belgische burgerdialoog. De avond gaat door in de oude grenspost van Callicanes en verloopt in samenwerking met de MOT (Mission Opérationelle Tranfrontalier, Parijs).

Wat hebben de bewoners van dit grensoverschrijdende gebied met elkaar gemeen? Welke wensen heb je voor de toekomst van de regio? Deel je ervaringen en visie tijdens deze tweetalige avond. Afspraak op 16 april van 18.30 tot 20.30 uur in het voormalige grenspostgebouw van Callicanes.

Schrijf je hier gratis in.

De EGTS, die al sinds 2009 actief is voor samenwerking en samenleven in de grensstreek tussen de Westhoek en Frans-Vlaanderen, wil de komende jaren meer de nadruk leggen op de interactie tussen de inwoners van beide zijden van de Schreve. Deze eerste editie van ‘Buren zonder grenzen’ is de aanzet. Het is de bedoeling om in de toekomst vaker met de Frans-Belgische buren bijeen te komen.

Aanmelden

Registreer je of meld je aan om een artikel te lezen of te kopen.

Sorry

Je bezoekt deze website via een openbaar account.
Je kunt alle artikelen lezen, maar geen producten kopen.

Belangrijk om weten


Bij aankoop van een abonnement geef je toestemming voor een automatische herabonnering. Je kunt dit op elk moment stopzetten door contact op te nemen met emma.reynaert@onserfdeel.be.