Context bij cultuur in Vlaanderen en Nederland

Publicaties

Context bij cultuur in Vlaanderen en Nederland

€25

Twee boeken van Joke van Leeuwen met een mooie korting: 'Tikken tegen de maan', kindergedichten uit de Lage Landen en 'Waarom een buitenboordmotor eenzaam is', een aanstekelijk verhaal over taal.

Bestel het pakket meteen via de knop rechts. Wil je graag meerdere pakketten of er een andere publicatie bij bestellen? Stuur dan een mail naar info@onserfdeel.be.

Tikken tegen de maan

Kindergedichten uit Nederland en Vlaanderen verzameld door Joke van Leeuwen. Met 48 gloednieuwe illustraties.

Joke van Leeuwen verzamelde voor kinderen vijftig schitterende gedichten van Nederlandstalige dichters die debuteerden na 1945, pakweg van Annie M.G. Schmidt tot nu. Bij elk gedicht staat een tekening, telkens van een andere illustrator.

Op twee na zijn alle tekeningen gloednieuw en speciaal voor dit boek gemaakt. Zo biedt deze bloemlezing tegelijk een fraaie staalkaart van de Nederlandstalige poëzie voor kinderen en van de moderne illustratiekunst in Nederland en Vlaanderen.

Waarom een buitenboordmotor eenzaam is

Volledig herziene, vierde druk van het succesboek van Joke van Leeuwen.

Dit is een boek over taal, over onze taal: het Nederlands. Joke van Leeuwen vertelt aanstekelijk en origineel over het Oudnederlands van heel lang geleden en het moderne Nederlands van vandaag. Kennis wordt luchtig geserveerd. Taal dient hier om te spelen. Van Leeuwen illustreerde het boek zelf.

Wie beide boeken samen koopt, krijgt 5 euro korting.

Aanmelden

Registreer je of meld je aan om een artikel te lezen of te kopen.

Sorry

Je bezoekt deze website via een openbaar account.
Je kunt alle artikelen lezen, maar geen producten kopen.

Belangrijk om weten


Bij aankoop van een abonnement geef je toestemming voor een automatische herabonnering. Je kunt dit op elk moment stopzetten door contact op te nemen met emma.reynaert@onserfdeel.be.