Context bij cultuur in Vlaanderen en Nederland

Publicaties

Context bij cultuur in Vlaanderen en Nederland

Lille Design 2020: veelzijdig, aantrekkelijk en veerkrachtig
0 Reacties
Voor abonnees
De Franse Nederlanden

Lille Design 2020: veelzijdig, aantrekkelijk en veerkrachtig

Rijsel is in 2020 Design Capital. Een titel die met trots gedragen wordt en die voor grote bedrijvigheid en talrijke evenementen zorgt in de ruime regio van de Métropole Européenne Lille (MéL). Het impressionante programma-aanbod wijst erop dat Lille 2020 haar opdracht om een nieuw model te ontwikkelen voor de metropool waar wil maken.

De focus ligt voor deze uitverkoren designhoofdstad bij het inzetten van design als katalysator van ontwikkeling. De ambitie is om dankzij design impulsen te geven aan alle sectoren die het stedelijke leven van vandaag en van de toekomst vorm geven.

Daarbij wordt uitdrukkelijk de hand gereikt naar de inwoners van de metropool, maar ook naar een internationaal netwerk van gerenommeerde designers, ondernemingen en organisaties, en in hun kielzog alle belangstellenden.

Verder lezen?

Dit is een artikel waarvoor je moet betalen. Koop dit artikel of neem een abonnement om toegang te hebben tot alle verhalen van de lage landen.

€3

€4/maand

€40/jaar

Aanmelden

Registreer je of meld je aan om een artikel te lezen of te kopen.

Sorry

Je bezoekt deze website via een openbaar account.
Je kunt alle artikelen lezen, maar geen producten kopen.

Belangrijk om weten


Bij aankoop van een abonnement geef je toestemming voor een automatische herabonnering. Je kunt dit op elk moment stopzetten door contact op te nemen met emma.reynaert@onserfdeel.be.