Context bij cultuur in Vlaanderen en Nederland

Publicaties

Context bij cultuur in Vlaanderen en Nederland

Het Boonjaar: een rijke oogst
0 Reacties
Voor abonnees

Het Boonjaar: een rijke oogst

(Anne Marie Musschoot) Ons Erfdeel - 2000, nr 1, pp. 113-115

Dit is een artikel uit ons papieren archief. Even geduld. We scannen het voor u in

In 1999 werd de twintigste verjaardag van Boon overlijden herdacht. Deze verjaardag was de aanleiding van een reeks boeken over de auteur. Een aantal hiervan zijn voor de Boon-studie van blijvende betekenis. Ernst Bruinsma, \Louis Paul Boon en het modernisme in Vlaanderen\" (L.P. Boon-Documentatiecentrum, Antwerpen, 1998, 190 p.) Kris Humbeeck, \"Onder de giftige rook van Chipka. Louis Paul Boon en de fabriekstad Aalst\" (Ludion, Gent/Querido, Amsterdam, 1999, 312 p.) Jos Muyres, \"Louis Paul Boon. Het vergeefse van de droom\" (SUN, Nijmegen en Kritak, Leuven, 1999, 158 p.) R.J. van de Maele, \"Op het spoor van Boon. Een contextuele benadering\", in \"Kreatief\", 1999, nr. 3/4, 144 p. Louis Paul Boon, \"Het recht van vervormen\", samengesteld door E. Bruinsma en K. Humbeeck (Manteau, Antwerpen, 1999, 384 p.)"

Verder lezen?

Dit is een artikel waarvoor je moet betalen. Koop dit artikel of neem een abonnement om toegang te hebben tot alle verhalen van de lage landen.

€3

€4/maand

€40/jaar

Aanmelden

Registreer je of meld je aan om een artikel te lezen of te kopen.

Sorry

Je bezoekt deze website via een openbaar account.
Je kunt alle artikelen lezen, maar geen producten kopen.

Belangrijk om weten


Bij aankoop van een abonnement geef je toestemming voor een automatische herabonnering. Je kunt dit op elk moment stopzetten door contact op te nemen met emma.reynaert@onserfdeel.be.