Publicaties
Een huis waar de verbeelding welkom is. De Toneelschuur in Haarlem
0 Reacties
Voor abonnees

Een huis waar de verbeelding welkom is. De Toneelschuur in Haarlem

(Jos Nijhof) Ons Erfdeel - 2003, nr 5, pp. 747-749

Dit is een artikel uit ons papieren archief. Even geduld. We scannen het voor u in

In het najaar van 2003 reikte de Vereniging van Schouwburg- en Concertgebouwdirecties de Prosceniumprijs uit aan De Toneelschuur uit Haarlem. In dit artikel stelt Jos Nijhof de instelling voor. Daarbij komt natuurlijk ook het Toneelschuur-gebouw aan bod, dat ontworpen is door striptekenaar Joost Swarte en Mecanoo Architecten.

Verder lezen?

Dit is een artikel waarvoor je moet betalen. Koop dit artikel of neem een abonnement om toegang te hebben tot alle verhalen van de lage landen.

€5/maand

€50/jaar

Aanmelden

Registreer je of meld je aan om een artikel te lezen of te kopen.

Belangrijk om weten


Bij aankoop van een abonnement geef je toestemming voor een automatische betaling. Je kunt dit op elk moment stopzetten door contact op te nemen met philippe.vanwalleghem@onserfdeel.be