Context bij cultuur in Vlaanderen en Nederland

Publicaties

Context bij cultuur in Vlaanderen en Nederland

Een festival van onvervulde pretenties. Holland Festival 2003
0 Reacties
Voor abonnees

Een festival van onvervulde pretenties. Holland Festival 2003

(Jos Nijhof) Ons Erfdeel - 2003, nr 4, pp. 583-585

Dit is een artikel uit ons papieren archief. Even geduld. We scannen het voor u in

In deze kritische bijdrage constateert Jos Nijhof dat het Holland Festival 2003 geen voltreffer was. Bij de twee Argentijnse voorstellingen zorgde vooral de onbekendheid van de toeschouwer met de Argentijnse taal en cultuur voor problemen. De andere besproken voorstellingen misten diepgang. De “Nora” van de Berlijnse Schaubühne am Lehniner Platz had nog de meeste spektakelwaarde, maar ook niet meer dan dat. De voorstellingen die in dit artikel besproken worden, zijn: “El adolescente” van Complejo Teatral Buenos Aires, “Donde Mas Duele” van Sportivo Teatral uit Buenos Aires, “To You, The Birdie! (Phèdre)” van The Wooster Group, “Nora” van de Schaubühne am Lehniner Platz en “Drie zusters” van Toneelgroep Amsterdam (Ivo van Hove).

Verder lezen?

Dit is een artikel waarvoor je moet betalen. Koop dit artikel of neem een abonnement om toegang te hebben tot alle verhalen van de lage landen.

€3

€4/maand

€40/jaar

Aanmelden

Registreer je of meld je aan om een artikel te lezen of te kopen.

Sorry

Je bezoekt deze website via een openbaar account.
Je kunt alle artikelen lezen, maar geen producten kopen.

Belangrijk om weten


Bij aankoop van een abonnement geef je toestemming voor een automatische herabonnering. Je kunt dit op elk moment stopzetten door contact op te nemen met emma.reynaert@onserfdeel.be.