Context bij cultuur in Vlaanderen en Nederland

Publicaties

Context bij cultuur in Vlaanderen en Nederland

Ecologie, een grensoverschrijdende zorg?
0 Reacties
Voor abonnees

Ecologie, een grensoverschrijdende zorg?

(Filip Boury) De Franse Nederlanden - Les Pays-Bas Français - 1992, nr 17, pp. 130- 150

Dit is een artikel uit ons papieren archief. Even geduld. We scannen het voor u in

Milieuvervuiling stopt niet aan de grens. Deze bijdrage richt zich op de Frans-Belgische grenszone met aan Vlaamse zijde de arrondissementen Ieper, Kortrijk en Veurne, en aan Franse zijde Duinkerke en Rijsel. De auteur geeft een overzicht van de problemen en maakt melding van de initiatieven die al zijn genomen. Hij formuleert ook enkele mogelijke oplossingen.

La pollution ne s'arrête pas à la frontière. L'article s'intéresse à la zone frontalière avec, côté flamand, les arrondissements d'Ypres, Courtrai et Furnes et, côté français, ceux de Dunkerque et de Lille. L'auteur esquisse un aperçu des problèmes et mentionne les initiatives qui ont déjà été prises. Il suggère aussi quelques solutions possibles.

Verder lezen?

Dit is een artikel waarvoor je moet betalen. Koop dit artikel of neem een abonnement om toegang te hebben tot alle verhalen van de lage landen.

€3

€4/maand

€40/jaar

Aanmelden

Registreer je of meld je aan om een artikel te lezen of te kopen.

Sorry

Je bezoekt deze website via een openbaar account.
Je kunt alle artikelen lezen, maar geen producten kopen.

Belangrijk om weten


Bij aankoop van een abonnement geef je toestemming voor een automatische herabonnering. Je kunt dit op elk moment stopzetten door contact op te nemen met emma.reynaert@onserfdeel.be.