Context bij cultuur in Vlaanderen en Nederland

Publicaties

Context bij cultuur in Vlaanderen en Nederland

De verhalenvertellers van theatergroep Aluin weten wel raad met de traditie
0 Reacties
Scènebeeld uit Ken je Klassiekers: De Grieken © Charlie Feld
Scènebeeld uit Ken je Klassiekers: De Grieken © Charlie Feld Scènebeeld uit Ken je Klassiekers: De Grieken © Charlie Feld
Voor abonnees
kunst

De verhalenvertellers van theatergroep Aluin weten wel raad met de traditie

Aluin uit Utrecht laat overtuigend zien waarin een klein theatergezelschap groot kan zijn: voor een publiek van jong en oud de oeroude traditie van het verhalen vertellen levend houden. Geen historische tekst zo weerbarstig of Aluin weet er raad mee. Het ensemble laat al bijna dertig jaar van zich horen met een repertoire dat zich uitstrekt over alle eeuwen: klassiek theater, maar ook bewerkingen van oeroud proza. Verhalen die het verdienen om altijd weer verteld te worden. Omdat ze aan de basis liggen van onze cultuur, maar ook gewoon omdat ze prachtig zijn.

Verder lezen?

Dit is een artikel waarvoor je moet betalen. Koop dit artikel of neem een abonnement om toegang te hebben tot alle verhalen van de lage landen.

€3

€4/maand

€40/jaar

Aanmelden

Registreer je of meld je aan om een artikel te lezen of te kopen.

Sorry

Je bezoekt deze website via een openbaar account.
Je kunt alle artikelen lezen, maar geen producten kopen.

Belangrijk om weten


Bij aankoop van een abonnement geef je toestemming voor een automatische herabonnering. Je kunt dit op elk moment stopzetten door contact op te nemen met emma.reynaert@onserfdeel.be.