Context bij cultuur in Vlaanderen en Nederland

Publicaties

Context bij cultuur in Vlaanderen en Nederland

De Moderne kunst in Noord-Frankrijk sedert 1945
0 Reacties
Voor abonnees

De Moderne kunst in Noord-Frankrijk sedert 1945

(Joost De Geest) De Franse Nederlanden - Les Pays-Bas Français - 1990, nr 15, pp. 41-61

Dit is een artikel uit ons papieren archief. Even geduld. We scannen het voor u in

Deze bijdrage biedt een overzicht van de belangrijkste stromingen en feiten in het kunstleven van Noord-Frankrijk na de Tweede Wereldoorlog. De auteur heeft daarbij vooral oog voor recente initiatieven. Hij komt tot het besluit dat als het imago van deze streek in positieve zin is geëvolueerd, dit zeker ook te danken is aan een groot aantal interessante culturele initiatieven die er werden genomen.

L'article offre un panorama des courants principaux et des événements saillants de la vie artistique du Nord de la France après la Seconde Guerre mondiale. L'auteur s'intéresse surtout aux initiatives récentes. Il en conclue que si l'image de la région a connu une évolution positive, cette amélioration s'explique sans aucun doute également par la quantité d'initiatives culturelles intéressantes qu'on y a prises.

Verder lezen?

Dit is een artikel waarvoor je moet betalen. Koop dit artikel of neem een abonnement om toegang te hebben tot alle verhalen van de lage landen.

€3

€4/maand

€40/jaar

Aanmelden

Registreer je of meld je aan om een artikel te lezen of te kopen.

Sorry

Je bezoekt deze website via een openbaar account.
Je kunt alle artikelen lezen, maar geen producten kopen.

Belangrijk om weten


Bij aankoop van een abonnement geef je toestemming voor een automatische herabonnering. Je kunt dit op elk moment stopzetten door contact op te nemen met emma.reynaert@onserfdeel.be.