Context bij cultuur in Vlaanderen en Nederland

Publicaties

Context bij cultuur in Vlaanderen en Nederland

Welkom bij de lage landen
0 Reacties
© Michaël Depestele
© Michaël Depestele © Michaël Depestele

Welkom bij de lage landen

Beste lezer,

Hier zijn we dan - en nee, dit is geen 1 aprilgrap. Met een platform dat de ambitie heeft je te informeren over artistieke, culturele en maatschappelijke onderwerpen in de Lage Landen, zeg maar Vlaanderen en Nederland. Informeren, en zoveel meer: achtergrond bieden en duiding; commentaar en reflectie. En kritiek. Op het niveau dat je van Ons Erfdeel vzw verwacht.

Verhalen vertellen over Vlaanderen en Nederland, dat doen we op papier al jaren in drie talen, met scherpe pennen van geloofwaardige stemmen. Die verhalen verdienen een groter, breder en jonger publiek.

Je zult hier verdiepende artikelen aantreffen, maar ook columns en interviews. En daarnaast brengen we fotoreportages, podcasts en video’s. Je kunt ook ons rijke archief van duizenden artikelen raadplegen.

We willen je kortom zin doen krijgen in dat deltagebied van ons bij de Noordzee.

Aarzel niet ons kritisch te volgen, te reageren op de artikelen en standpunten en ons te zeggen hoe we het beter kunnen doen. We steken de hand naar je uit.

Luc Devoldere, hoofdredacteur

Aanmelden

Registreer je of meld je aan om een artikel te lezen of te kopen.

Sorry

Je bezoekt deze website via een openbaar account.
Je kunt alle artikelen lezen, maar geen producten kopen.

Belangrijk om weten


Bij aankoop van een abonnement geef je toestemming voor een automatische herabonnering. Je kunt dit op elk moment stopzetten door contact op te nemen met emma.reynaert@onserfdeel.be.