Publicaties
30 04 19

Wie wint Het Rode Oor 2019?

Waar?

A'pen en A'dam

Zuiderpershuis

Waalsekaai 14

Antwerpen

De Nieuwe Liefde

Da Costakade 102

Amsterdam

Wanneer?

30 april 2019
20:00

Hier krijg ik rode oren van!

Op 30 april kennen we de winnaar van de erotische schrijfwedstrijd Het Rode Oor. Het publiek bepaalt tijdens de feestelijke finale, die gelijktijdig in Antwerpen en Amsterdam plaatsvindt, wie het beste erotische kortverhaal heeft geschreven.

Verzamel je vrienden en kom luisteren naar de soms zoetgevooisde, dan weer rauwe en bronstige stemmen van tweekoppig collectief Badmeester & Margarita (Laura Van Rossum en Ewout Lehoucq), die op geheel eigen wijze de acht geselecteerde verhalen zullen voordragen.

Maud Vanhauwaert is gastvrouw van dienst. Muzikaal electroduo MONOMONO zorgt voor de (heart)beats. Jurylid, auteur en journalist Daan Borrel (Soms is liefde dit) vertelt aan het begin van de avond over het spanningsveld tussen verlangen en seks en het schrijven van een goed erotisch kortverhaal. Auteur en jurylid Lara Taveirne staat in voor de uitreiking van Het Rode Oor 2019.

De jury bestaat dit jaar uit Katja Schuurman (acteur, presentator en auteur), Mia Timiaan (auteur en winnaar van het Rode Oor 2017), Daan Borrel (auteur en journalist), Anne Moraal (auteur en eindredacteur VPRO Nooit meer slapen), Melisa Can (Broadly) en Lara Taveirne (auteur en regisseur).

Organisatie: deBuren, Stichting Nieuwe Helden, De Nieuwe Liefde i.s.m. Zuiderpershuis, Nooit meer slapen (VPRO), Charlie Magazine en Mijn Geheim. Het Rode Oor is onderdeel van het project Yes, please!, een initiatief van Stichting Nieuwe Helden i.s.m. deBuren, De Nieuwe Liefde, Verkadefabriek, Compagnietheater, Marres Maastricht en HKU.

Aanmelden

Registreer je of meld je aan om een artikel te lezen of te kopen.

Sorry

Je bezoekt deze website via een openbaar account.
Je kunt alle artikelen lezen, maar geen producten kopen.

Belangrijk om weten


Bij aankoop van een abonnement geef je toestemming voor een automatische herabonnering. Je kunt dit op elk moment stopzetten door contact op te nemen met philippe.vanwalleghem@onserfdeel.be.