Publicaties
26 01 20

STORMOPKOMST! Het kunstenfestival voor grote en kleine kinderen

Waar?

CC Westrand

Kamerrijklaan 46
1700 Dilbeek

Wanneer?

26 januari 2020

Het volledige programma

Beeldende kunst, mediakunst, muziek en geluidskunst, architectuur en performance... zijn kunstvormen die (te) weinig met kinderen geassocieerd worden. STORMOPKOMST wil hier verandering in brengen.

In het voorjaar van 2020 vinden er drie multidisciplinaire festivaldagen op drie verschillende locaties én een expo plaats, die - naast een traditioneel volwassen publiek - nadrukkelijk ook kinderen willen aanspreken.

Het programma van STORMOPKOMST! wil bezoekers aanzetten tot kijken, luisteren, denken, spelen en maken en dit met behulp van verrassende voorstellingen, wonderlijke installaties en fantastische concerten.

Naast Dilbeek zijn de andere festivallocaties Genk (C-mine, 1 maart 2020) en Turnhout (de Warande, 29 maart 2020). Deze laatste locatie organiseert ook de expo 'De Nacht' van 28 maart tot en met 16 augustus 2020.

Aanmelden

Registreer je of meld je aan om een artikel te lezen of te kopen.

Sorry

Je bezoekt deze website via een openbaar account.
Je kunt alle artikelen lezen, maar geen producten kopen.

Belangrijk om weten


Bij aankoop van een abonnement geef je toestemming voor een automatische herabonnering. Je kunt dit op elk moment stopzetten door contact op te nemen met philippe.vanwalleghem@onserfdeel.be.