Publicaties
04/01 - 25/01

LOD Muziektheater speelt in januari tien keer in Parijs

Waar?

La Cartoucherie

2 route du Champ de
manoeuvre
75012 Parijs

Wanneer?

04 januari 2020

tot

25 januari 2020

Meer informatie

Het Gentse productiehuis voor opera en muziektheater LOD is in januari 2020 te gast op het evenement Bruit - Festival de l'Aquarium in Parijs. Josse De Pauw, Kris Defoort en Inne Goris brengen er voorstellingen.

Dat festival wordt voor de allereerste keer georganiseerd en wil meer zijn dan een theater- en muziekfestival. De locatie, oude kruitmagazijnen midden in de bossen, leent zich uitstekend om je onder te dompelen in een wereld van geluid.

Drie Vlaamse kunstenaars krijgen hier een podium onder de vleugels van LOD muziektheater. Josse De Pauw & Kris Defoort Trio brengen op 4, 5 en 6 januari A Concert Called Landscape.

Lees in ons archief over Josse De Pauw en Kris Defoort.

Inne Goris toont Huis (9, 10, 11, 14 en 15/1), een installatie-voorstelling voor iedereen vanaf 8 jaar. Het is geen traditionele theatervoorstelling, maar een groot huis op scène waar je als bezoeker zelf op eigen tempo kan doorwandelen.

Huis is een samenwerking met jeugdtheater hetpaleis. Schrijfster Laura Broekhuysen schreef de tekst in nauwe samenwerking met Inne Goris en Lotte Heijtenis.

Josse De Pauw speelt ook nog de monoloog De Helden, waarin hij vraagtekens plaats bij het heldendom en de betekenis daarvan vandaag (8 en 9/1). Hij wordt in zijn zoektocht bijgestaan door historica Sophie De Schaepdrijver.

Aanmelden

Registreer je of meld je aan om een artikel te lezen of te kopen.

Sorry

Je bezoekt deze website via een openbaar account.
Je kunt alle artikelen lezen, maar geen producten kopen.

Belangrijk om weten


Bij aankoop van een abonnement geef je toestemming voor een automatische herabonnering. Je kunt dit op elk moment stopzetten door contact op te nemen met philippe.vanwalleghem@onserfdeel.be.