Publicaties
23/02 - 29/11

Kunstenaarsduo Frank&Robbert Robbert&Frank strooit met kruimels in Waregem

Waar?

B-Part

Westerlaan 17
8790 Waregem

Wanneer?

23 februari 2020

tot

29 november 2020

Dat wil ik zien

In zijn nieuwe solotentoonstelling BREADCRUMBS gaat het kunstenaarsduo Frank&Robbert Robbert&Frank op zoek naar de kruimels die de kunstenaars de afgelopen jaren achterlieten met hun foto’s, videowerken, sculpturen, theatrale diorama’s, blauwdrukplannen, zeefdrukken en kleitabletten.

Met BREADCRUMBS vertellen Frank&Robbert Robbert&Frank een verhaal van vriendschap en transformatie. Vanuit hun persoonlijke mythologie koppelen ze de dagelijkse realiteit aan filosofische en maatschappelijke vraagstukken.

Het duo vertrekt vanuit een reeks draagbare houten koffertjes die ze enkele jaren geleden ontwikkelden tijdens een zomerresidentie in Be-Part. In de lijn van hun kunstpraktijk bevinden deze koffers zich op de grens tussen sculptuur en performance, beeldhouwwerk en attribuut, private en publieke ruimte, gadget en kunstwerk.

Aan de hand van performatieve acties in de openbare ruimte onderzoeken de kunstenaars hoe ze het fysieke kunstwerk kunnen overstijgen. In Be-Part Waregem presenteren de kunstenaars voor de eerste maal een overzicht van hun zoektocht van de voorbije vijf jaar.

Frank&Robbert Robbert&Frank hebben voor de tentoonstelling ook nieuw werk geproduceerd.

Aanmelden

Registreer je of meld je aan om een artikel te lezen of te kopen.

Sorry

Je bezoekt deze website via een openbaar account.
Je kunt alle artikelen lezen, maar geen producten kopen.

Belangrijk om weten


Bij aankoop van een abonnement geef je toestemming voor een automatische herabonnering. Je kunt dit op elk moment stopzetten door contact op te nemen met philippe.vanwalleghem@onserfdeel.be.